Mor og far kom på besøk i går med en gedigen gryterett, som Min og jeg har spist godt av til lunsj. I kjøleskapet stod en stor skål med kylling i tomatsaus, som det nok er på tide å kvitte seg med.
Melkefri uke er over, og Min har like sporadisk magevondt. Han mistenker gluten, fordi han noen dager har brød til frokost eller lunsj. Skulle nesten tro glutenintoleranse var smittsomt. Skal han utelukke gluten, må han gjøre det av eget intiativ. Jeg lager alt glutenfritt. Som for eksempel disse rispapir-pizzarullene:
Pizzafyll (se innlegget om Chili con kylling)
Spinatblader, vasket og hakket
Revet ost
Vietnamesisk rispapir
Hvitløksolje til pensling
Finn et rundt fat og legg rispapiret i bløt i 10 sekunder. Ta det opp og legg på et vått kjøkkenhåndkle. Plasser fyllet midt på papiret. Brett delen som er over og under over fyllet og runn sammen. Ganske praktisk at spinat og ost havnet øverst og bretten på rispapiret underst. Pensle med olje før du steiker pizzarullene. 200 grader, 20 minutter. Sett gjerne på varmluft mot slutten for å få sprø skorpe.
No comments:
Post a Comment