I dag spurte jeg en kollega om hun hadde noen middagsoppskrifter som ikke inneholder melkeprodukter. Kan tro hun så forfjamset ut. Forrige uke hadde hun nemlig blitt diagonostisert med melkeallergi, og nå var hun også på jakt etter noe uten melk. Hun foreslo kyllingsuppe med kokosmelk og karripulver.
Jeg hadde to pakker karbonadedeig i kjøleskapet, så for min del ble det:
Pizzadeigen:
800 gram karbonadedeig
1 boks kidneybønner
1 gul løk, hakket
1 ss potetmel
1 ss biffkrydder
Rør sammen alle ingrediensene og press pizzadeigen ned i en langpanne. Bruk vann for å jevne ut deigen.
Steik deigen mens du finner fram grønnsakene.
Fyllet:
Kutt opp grønnsaker (jeg brukte 3 tomater, brokkoli, selleri, 4 fedd hvitløk, 1 rødløk, 1/2 pk sukkererter, spinatblader). Rispapir bløtlegges i varmt vann i 10-15 sekunder, plasser rispapiret over grønnsakene. Pensle med olje. Stek i 200 grader i en halv time.
No comments:
Post a Comment