Thursday, May 9, 2013

Amerikansk kjøttpudding

Noen dager har man bare lyst å vise at man har satt seg inn i kulturen til den man glad i. Jeg fant oppskrift på meatloaf på denne siden her:

1 løk
2 hvitløksfedd
2 ss smør

600 gram kjøttdeig
1 egg
1 kopp havregryn
1 kopp melk
1 ts worcestershiresaus
pepper

1 ss brunt sukker
1 ss sennep
3 ss ketsjup

Skjær løk i biter, stek sammen med smør i noen minutter til løken blir myk. Tilsett presset hvitløk. I en stor bolle, har du kjøttdeig, egg, melk, havregryn, worcestershiresaus og pepper. Rør alt godt sammen med løken. Smør en ildfast form og press kjøttpuddingen ned i forma. Bland sammen sukker, sennep og ketsjup og smør på toppen av kjøttet. Stek ved 175 grader i ca 1 time. Jeg serverte med bakte poteter og salat.
Skjær opp og ha med som lunsj til dagen etter. Smaker godt kald også!

No comments:

Post a Comment