Tuesday, March 5, 2013

Kyllingburgere

I dag var første gang på mange måneder at Min løp til jobb. Han trener styrke og kondisjon flere ganger i uka, men dagens langdistanse tok nesten knekken på han. "Har du planer om middag, og kan du lage mye av det?" spurte han da vi kjørte hjem sammen. Fremdeles ikke vært i butikken, før helga kjøpte jeg inn kjøtt- og fiskevarer, så det eneste grønnforet ble gulrøtter.

Kyllingburgere:
4 pk kyllingkjøttdeig
2 egg
3 ss potetmel
3 ss urter
1 ss pepper
1 chili hakket i småbiter
vann til en løsere røre

Bland sammen ingrediensene i en stor bolle. Smelt smør i to steikepanner og bruk spiseskjeer til å ta opp kjøttdeigrøra med. På min komfyr er 12 den høyeste innstillingen, jeg stekte burgerne på mellom 5 og 6.

De skal få en fin gyllen farge og være faste når du tar dem av plata. Jeg spiste gulrøtter til burgerne, mens Min fikk pasta med pesto. Jeg kommer til å ta med burgerne på jobb og spise med glutenfrie knekkebrød i morgen!

No comments:

Post a Comment