I dag var han ikke her til middag, så jeg prøvde meg fram med fersk basilikum og ristede pinjekjerner.
Og spagetti. Hvor lenge er det ikke siden jeg har spist spagetti som ikke er laget av rismel eller skvåsj! Glutenfri spagetti fra Schär, kjøttboller i tomatsaus og hjemmelaget pesto. Hvilken verdig måte å ønske spagetti tilbake i livet mitt på!
Kjøttboller:
600 gram kjøttdeig
1 rødløk, hakket
tørkede urter
vann til å spe farsen med
Bland sammen kjøttdeig, krydder, løk og vann. Om du vil kan du ha potetmel og/eller egg i farsen. Forme til små kuler og steik på middels varme.
Tilsett hakkede tomater og pepper |
Dette er krydderblandingen jeg bruker til mye. Det står ikke på pakken hva som er oppi, og Min det bare er tørket gress. Jeg synes nå smaker godt. |
1 potte basilikum, vasket
2 fedd hvitløk, presset
1 liten pakke pinjekjerner
urtesalt
olivenolje og vann
2 ss creme fraishe
2 never spinat, vasket
pepper
Bland alt i stavmikseren. Smak til med pepper og salt.
Pestoen trenger mer grønt enn kun basilikum. Da er det fint å ha spinat å ty til! |
Konsistens- og smakstilsettere |
Spagetti med hjemmelaget spinatpesto og kjøttboller i tomatsaus. |
No comments:
Post a Comment